Halloween School

Vanaf 22 tot 26 oktober, tussen 13u en 17u, zal het jaarlijkse 'Halloween Festival' zijn deuren openstellen voor scholen die enkele van de, door het Museum en het Centrum voor Fantastische Kunst, voorgestelde animaties graag zouden willen bijwonen. Een uitstekende gelegenheid waarbij leerkrachten en leerlingen de mogelijkheid krijgen eens van dichtbij kennis te maken met deze eigenaardige en buitengewone collectie zoals er geen ander bestaat in het Brusselse. De verschillende animaties die aan Het Museum en Het Centrum voor Fantastische Kunst gekoppeld zijn, kunnen worden uitgekozen via de 3 volgende formules :

Formule Avontuur

'Queeste der Verloren Schedels' + museumbezoek + Toverdiploma + 1 huiveringwekkende rit met het lasertreintje.

Prijs: 9 € / pers

Formule Vieruurtje

'Queeste der Verloren schedels' + museumbezoek + Toverdiploma + 2 pannenkoeken met een fruitsapje.

Prijs: 9 € / pers

Formule Alles-erop-en-er-aan'-formule

'Queeste der Verloren Schedels' + museumbezoek + Toverdiploma + 1 huiveringwekkende rit met het lasertreintje + 2 pannenkoeken met een fruitsapje.

Prijs: 12 € / pers

Een animatie duurt +/- 1u30' (afhangend van de gekozen formule en het groepsaantal)

Opgepast:

• Reserveren is verplicht! Klick hier op volgende link: infomafcaf@gmail.com

• Kinderen blijven ten aller tijde onder de strikte verantwoordelijkheid van hun leerkrachten en begeleiders!!!

• 1 gratis animator voor elke 15 deelnemers

'Halloween School' van 22 tot 26 oktober 2017

Van 13u tot 17u (laatste start bezoek Museum: 16u45')

Amerikaansestraat, 7 te 1060 Brussel