• Oproep Projecten en ontwerpen 'Trolles & Beestjes'Golf TerrorInscription exposants / Marché SteampunkMeurtre au MuséeSpectacle jeunesse : Même pas peur !Archieven
    Nocturnes van de M.A.F. - 4 mei - David P.

Vanaf mei geeft het Museum voor Fantastische Kunst, elke eerste donderdag van de maand, u een nieuwe afspraak. Iedere keer zal een andere artiest aan bod komen en het museum die avond inpalmen voor een tijdelijke tentoonstelling van 17:00 tot 21:00. Een uitstekende gelegenheid om in het M.A.F. nieuwe artiesten en raadselachtige creaturen te ontdekken.

Het programma: Bizarre tentoonstellingen, 'signeer sessies', tal van kleine, leuke verrassingen en mysterieuze cocktails met tapas. Een ludieke afspraak voor vrienden alvorens het nachtleven in te stappen.

Bij deze eerste editie op 4 mei zal het museum de tekenaar David P. onthalen. Hij staat ervoor bekend met 'alles en nog wat, vanalles en nog wat' te creëren. Uit zijn grenzeloze fantasie ontstaan parallelle werelden, gehuld soms in het rood, dan weer in het duistere zwart, maar oneindig gevuld met fabelachtige nimfen of lieflijke en monsterlijke demonen. Ze komen allemaal wel eens aan bod, maar enkel David P. heeft de sleutel tot de toegang!

Geteisterd door het 'Peter Pan-syndroom' zal het niemand verrassen dat hij een heel assortiment ongelooflijke tekeningen van dieren in petto heeft. Deze authentieke 'Brusselse zievereir', heeft ook tal van boeken uitgebracht zoals: «Het Geheime Boek der Degoutante», «Elephant Man, Anatomie van een Monster», «'14-'18, België in Tijden van Oorlog» en de reeks: «Beurk, de Wreede Geschiedenis van het Mensdom». Dit brengt een ander aspect van zijn kunst: educatieve, humoristische boekjes, meer gericht tot een jonger publiek dat hunkert naar meer spectaculaire, tot verbeelding sprekende tekeningen.

Laat u met veel plezier meeslepen in het denkbeeldige, fabelachtige en erotisch-getinte universum van deze veelzijdige artiest op donderdag, 4 mei, van 17:00 tot 21:00 in het Fantastisch Kunstmuseum.

Uw voordelen met een reservatie via de website:

1 inkomticket tot de permanente collectie van het MAF-Museum

1 toegangskaartje voor de retrospectieve tentoonstelling van 'Trolls & Bestioles'

1 toegangskaartje voor de tentoonstelling 'Trolls & Bestioles 2017'

1 postkaart van David P.

1 badge (56mm) van David P.

1 door David P. geïllustreerde uitgave van «Le Carnet du Professor D. Les Aliens»

1 prettig gestoord aperitief van P.

1 verrassend tussendoortje van tapas

Reservatie via deze link: Nocturne MAF – 4 mei – David P.

Nocturnes van de MAF – Spécial David P.

Donderdag, 4 mei 2017 van 17:00 tot 21:00

Amerikaanse Straat, 7 – 1060 - Brussel