• Archieven
    Moord in Het Museum

De Gemeente Sint Gillis! In het museum dat zich Amerikaanstraat,num. 7 bevindt, werd net het levenloze lichaam van de conservator terruggevonden in uiterst troebele en verontrustende omstandigheden. Het zou hier wel eens over een moord kunnen gaan. Maar wie had er baat bij deze wereldbefaamde conservator, maar ook laatste assistent van wijlen Professor D., uit de weg te ruimen? Gaat het hier om een afschuwelijke misdaad, of een simpele afrekening?

Bij het ontdekken van het Fantastisch Kunstmuseum, één van de merkwaardigste en vreemste plekken in Brussel, zal u dit raadsel met z'n allen kunnen oplossen. Bij uw aankomst krijgt u onmiddellijk een invulformulier met de eerste aanwijzingen. 7 personen worden nog steeds verdacht, 7 wapens werden in 7 verschillende plaatsen terruggevonden. Door het uitschakelen van alle mogelijkheden en pas na rijp beraad, zal u kunnen deze drie sleutelelementen terrugvinden: Wie deed het? Door welk middel? Waar?... Alle figuren waren enigsinds nauw verbonden met Het Museum en zijn conservator... De ideale animatie voor kleine misdaadliefhebbers, hun vriendjes en alle familieleden.

Tarieven: 7,5€ / volwassenen ; 6€ /-12jarigen ; 1,25€ / Art.27

'Moord in Het Museum' van 31 maart tot 15 april 2018 van 14u. tot 17u.

Amerikaanstraat, 7 - 1060 - Brussel

Bijkomende info:

Vanaf 15 personen is het beter te reserveren.

Voor groepen van minimum 20 personen is het ook mogelijk te reserveren voor een ochtendbezoek.£

Inkom Museum en begin raadsel tot 16u.30' in de Amerikaanstraat, 7 (tijd nodig: +/- 1u.)

Wij bezitten geen bankcontact.

Kinderen zijn ter aller tijden onder de verantwoordelijkheid van ouders en/of begeleiders!

Van 31/03/2018
    tot 15/04/2018