• nl
 • fr
 • en
 • Oproep voor projecten / Maskerade in t rood en het zwartBezoek van het Museum + Klein Formaat + Adopteer een TrollTentoonstelling Maskerade in rood en zwartArtiesten beursArchieven
  Tentoonstelling 'Trolls & Bestioles'
  Tentoonstelling 'Trolls & Bestioles'

  Op weg naar Troll- en Beestenland waar verscheidene artiesten het Museum voor Fantastische Kunst (of nog, M.A.F.) overrompeld hebben met een gesamelijke tentoonstelling vol vreemde fabeldieren van eigen maaksel. Tijdens de maand mei, elke woensdag, zaterdag en zondag, van 14u tot 17u, zal dit waanzinnig en buitensporig beestenspel amateurs van het genre wellicht verrukken.

  De afsluitingsavond van het tentoongestelde geheel zal plaatsvinden op donderdag, 7 juni. De festiviteiten gaan van start om 18u. Ze kunnen beginnen met nog een kijkje in Het Fantastisch Museum zelf, om dan, terug in de lokalen van het Centrum voor Fantastische Kunst, in het koffiehuis-gedeelte, opschriften te verkrijgen door aanwezige artiesten, enkele versnaperingen en tal van andere kleine, soms aan het museumbezoek gekoppelde, verrassingen.

  Met het tienjarig bestaan van het event zullen er maar liefst 7 prijzen uigereikt worden, zoals, de 'Vlan'-prijs, de 'MAF'-prijs (Musée d'Art Fantastique-Museum voor Fantastische Kunst), de prijs van het Publiek, de prijs van het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest, de Brussels-Franstalige prijs, de BIFF-prijs en tenslotte nog de 'Prijs Charles Piqué' (Burgemeester van St. Gillis), terwijl een beestig trollbuffet en nog talloze kleine animaties voor een lekker kleurrijke avond zullen zorgen.

  'Trolls & Bestioles' van 1 mei tot 3 juni.

  Tijdens de maand: elke woensdag, zaterdag en zondag tussen 14u. en 17u.

  Museum voor Fantastische Kunst

  Amerikaansestraat, 7

  1060 - Brussel

  Adres
  Museum voor Fantastische Kunst
  Amerikaansestraat, 7
  1060 Brussel
  België
  Tijdschema
  Van 1/05/2018
  tot 3/06/2018

  van 14u.00 tot 17u.00
  Tarieven
  6.00€
  voor iedereen
  Openbaar vervoer
  Tram : 81, 92, 94, 97
  Bus : 54
  Gare : Bruxelles Midi