• Fermeture temporaireLes masques du MAFArchieven
    'Carnaval School'

Van 5 februari tot en met 9 februari, zal het Museum uitzonderlijk elke namiddag van 14u. Tot 17u. zijn deuren openstellen voor scholen en schoolgroepen. Dit in het kader van de Carnaval van de Heksen van Tarkham. Ontdek de vreemde, rare wereld van het Fantastisch Kunstmuseum en laat je, naarmate je een zoektocht voltooid en daarbij allerhande raadsels oplost, meeslepen naar de heksenwereld. Na alle beproevingen te hebben doorstaan, is het mogelijk je te gaan verwarmen in de spelonk van de Grote Heks van Tarkham om daarna je eigen Toverdiploma te kunnen behalen.
    Een niet te missen evenement voor alle fervente aanhangers van het bovennatuurlijke!

Bij deze gelegenheid kan u kiezen tussen 3 verschillende 'formule-pakketten':

Het Avontuur-pakket:

Museumbezoek + zoektocht en oplossen Heksenraadels + Toverdiploma + 1 rit met het mystiek lasertreintje + toegang tot de Heksenspelonk (breng alvast je fototoestel of je smartphone mee).

Prijs: 9 €

Het Vieruurtje-pakket:

Museumbezoek + zoektocht en oplossen Heksenraadsels + Toverdiploma + 2 pannenkoeken met fruitsapje.

Prijs: 9 €

Het gehele 'Avontuur-met-Vieruurtje'-pakket:

Museumbezoek + zoektocht en oplossen Heksenraadsels + Toverdiploma + 1 rit met het mystiek lasertreintje + toegang tot de Heksenspelonk + 2 pannenkoeken met fruitsapje.

Prijs: 12 €

1 begeleider per groep van minimum 15 personen krijgt gratis inkom!

Reken +/- 1u30' à 2u (in functie van het gekozen pakket) voor bezoek + raadsels, enz..

Opgepast! Leerkrachten en begeleiders blijven ter aller tijden verantwoordelijk voor hun leerlingen!

Met huiveringwekkende groetjes,

Het team

De Heksencarnaval van Tarkham

Van 10 februari tot 18 februari 2018 van 14u. à 17u.

Het Fantastisch Kunstmuseum

Amerikaanse Straat, num.7 -1060 Brussel