• nl
 • fr
 • en
 • museumbezoek + Tentoonstelling Maskerade in rood en zwartSluiting van de tentoonstelling Maskerade in rood en zwart + artiesten Tentoonstelling Troll en BestiolesArchieven
  Museum Night Fever bij Het MAF
  Museum Night Fever bij Het MAF

  Aanstaande zaterdag, 3 maart, tussen 19u. en 2u. s'ochtends, zal Het Museum voor Fantastische Kunst (MAF), ter gelegenheid van Museum Night Fever's 2018-editie, zijn geheimen blootgeven aan het groot publiek. Met zijn buitensporige elementen is Het M.A.F., zonder twijfel, het meest vreemde museum in Brussel. Het geeft in de Amerikaanstraat, 7 te 1060 Brussel, onderdak aan vrouwenspinnen, rare gemummificeerde creaturen en foetussen van soms troebele afkomst die u allemaal verwachten in dit, volledig toegeweden aan het bizarre en fantastische, oord.

  Enkele straten verderop zal er ook in Het Centrum voor Fantastische Kunst (C.A.F., Ijskelderstraat, 18 te 1060 Brussel) mogelijkheid zijn voor wie zin heeft, ter plekke een verkleedde en geschminkte transformatie te ondergaan, om zich zo te laten vereeuwigen door de 'Fantastic Studio Foto'-installatie van Hélène en Margaux leden van het collectieve Eufalacok,, te midden een 'bangelijk' decorum en zelfs ietwat onheilspellende set-up. Later op de avond zullen Macha Patigny (Cie Tiguidap) & Thomas Midrez (Puck Compagny) een zonderlinge voorstelling (n.b.: Franstalig wel) interpreteren. Tijdens dit verteld spektaktel zullen twee opgefokte, hyperkinetische trollen de toeschouwers meeslepen in een mysterieus avontuur, vol verrassingen.

  Tenslotte zal ook tegelijk de kortstondige tentoonstelling 'Autophagie' van kunstenares Magali Van de Wiele nog steeds te bezichtigen zijn. Een mooie afronder voor een avond vol rariteiten, bangelijke kiekjes, verrassende vertelsels en... plezier!

  Voorverkoop voor Museum Night Fever 2018 mogelijk in Het Centrum voor Fantastische Kunst (CAF – Ijskelderstraat, 18 - 1060 – Brussel) tot en met 2maart van 9u. tot 16u. Opgelet: we bezitten geen bankcontact.

  Tarieven vvkp: Standaard 11€ / Combi (musea + afterparty) 19€ / Art.27: 1,25€

  Museum Night Fever bij M.A.F.

  Zaterdag, 3 maart, van 19u. tot 2u.

  Museum voor Fantastische Kunst

  Amerikaanstraat, 7 – 1060 - Brussel

  Adres
  Museum voor Fantastische Kunst
  Amerikaansestraat, 7
  1060 Brussel
  België
  Tijdschema
  3/03/2018
  van 19u.00 tot 02u.00
  Tarieven
  11.00€
  voor iedereen
  Openbaar vervoer
  Tram : 81, 92, 94, 97
  Bus : 54
  Gare : Bruxelles Midi