• Archieven
    'Nocturnes' van het MAF stellen Magali Van de Wiele

Na het voorbije succès van de 2017-edities, zal tussen 17u. en 21u., aanstaande donderdag, 1 maart, de 'kick-off' plaatsvinden van volgend seizoen 2018, goed voor enkele zwoele avondjesuit teweeg met het '1 avond, 1 kunstenaar'-concept. Die avond mogen de lokalen van Het Fantastisch Kunstmuseum de beeldende kunstenares, Magali Van de Wiele, tesamen met eigen tentoonstelling «Autophagie», verwelkomen. Een mooie aftrap die, deze keer uitzonderlijk, en tegelijk, nog zal doorlopen de hele avond lang, op zaterdag, 3 maart, in het kader van het 'Museum Nights Fever'-event 2018.

Het realisme waarmee haar werk op het eerste gezicht omhuld schijnt te zijn, is niettemin een sterke revelator (een 'revealisator'), waarbij droomverwekkende beelden de verbeelding op hol doen slaan en zich zo al gauw een baan loodsen naar onze diepere gevoelens, om zich uiteindelijk zo te kunnen ontfermen over het, universeel bij ieder van ons, meest onschuldige en pure, om dan tenslotte het zuiverste van onze ziel te kunnen aanspreken.

Een mooie avond de moeite waard in perspectief.

Overzicht van uw voordelen door te reserveren:

. Toegang en bezoek van Het Fantastisch Kunstmuseum

. Toegang tentoonstelling «Autophagie» door kunstenares Magali Van de Wiele

. 1 button naar keuze (u kan ze ook ter plekke laten maken met eigen ontwerp)

. 1 bangelijke postkaart (send it the old fashion way)

. 1 duivelse cocktail

. Tapas

Reservatie online is reeds mogelijk door op volgende link te klikken : Nocturne van Het MAF, 1 maart

M.A.F.-avond-event: 'Nocturnes': 'Magali van de Wiele-Special': «Autophagie»

Donderdag, 1 maart, van 17u. tot 21u.

Amerikaanstraat, 7 – 1060 - Brussel

1/03/2018