• Archieven
    'Nocturnes' van MAF genomineerd bij de visit.brussels Awards !

De 'Nocturnes' van Het Fantastisch Kunstmuseum (M.A.F.) kwamen in aanmerking voor de drie finalisten bij de 'Visit Brussels Awards 2018' in de categorie 'Evening Experience' waarbij de genomineerden beloond worden voor hun bijdrage aan het sociaal en cultureel aanbod op vlak van het Brusselse uitgaansleven.

Hierbij bedanken wij dus graag het publiek die ons steeds maar weer ondersteunt, alsook alle kunstenaars die zich ten volle hebben ingezet, en tenslotte ook nog al onze partners zonder wie deze kortstondige, kleinschalige evenementen het avondlicht niet zouden hebben gezien..

Bij deze hopen wij u alvast van harte te verwelkomen voor de volgende avond-editie van 'Een Avond, Een Artiest' die zal plaatsvinden op aanstaande donderdag, 5 april en de beeldendende kunstenaar, en ook striptekenaar, David Jolly zal onthalen.

Voor eigen plezier kan u hierbij vlug de videocapsule bekijken van de nocturne-editie, speciaal opgeheven aan de afsluiter 2017 van de 'Trolls & Bestioles'- tentoonstelling, door verder te klikken op volgende link: Avond-editie 'Trolls & Bestioles' - Special

Graag danken wij u nogmaals voor uw ondersteuning,

met fantastisch, bangelijke groetjes,

Het MAF-Team