• Halloween SchoolHalloween Festival 2018Golf TerrorAppel à projets Pinksteren SteampunkArchieven
    'Nocturne' van het MAF Een 'Trolls & Bestioles' - Special

De volgende editie van de M.A.F.- Nocturnes zal plaatshebben op donderdag, 7 juni, tussen 17u. en 21u. in de lokalen van Het Fantastisch Kunstmuseum (Amerikaanstraat, 7 – 1060, Brussel) en zal zich volledig toewijden aan het afsluiten van de gezamelijke editie 2018 - 'Trolls & Bestioles'.Graag nodigen wij u uit om op deze speciale avond het meest atypisch museum van Brussel te ontdekken, samen met de kunst op beestenboelmaat, die er tijdens deze feestelijke avond nog aan samenhangt, en die zowat het gehele Centrum overrompeld heeft met zowat 127 kunstwerken. Deze kwamen allemaal tot leven dankzij artiesten uit eigen land, maar ook doordat buitenlandse kunstenaars hun deelname aan de wedstrijd enthousiast lieten valideren.

Dit is dus, nogmaals, een niet te vergeten reis naar een land waar vreemde snuiters en rare fantasiewezens, het voor het zeggen hebben, doordat ze extra mooi in kijker en schijnwerper werden gezet. Een zalige gelegenheid om voor een laatste keer nog de ludieke, fabelachtige en grillige fauna 'Trollen & Bestiollen' ofwel te ontdekken,.. of misschien,... wie weet,... te herbezichtigen...

Hieronder een klein overzicht van uw voordelen met reservatie:

In Het Fantastisch Kunstmuseum / Amerikaanstraat, 7 - 1060-Brussel

- Toegang en bezoek / 17u. - 21u.

- Retrospectief vorige edities / 17u. - 21u.

In Het Centrum voor Fantastische Kunst / Ijskelderstraat, 18 - 1060-Brussel

- Tentoonstelling 'Trolls & Bestioles' / 17u. - 20u.

- Slotveiling en Prijsuitreiking / 20u. - 22u.

- 1 button naar keuze

- 1 beestige postkaart van een deelnemende kunstenaar

- 1 duivelse cocktail

- Toegang tot het 'Buffet du Troll' (het 'Troll-buffet') / vanaf 22u.

Reservatie online is reeds mogelijk door op volgende link te klikken: Nocturne van Het MAF – 'Trolls&Bestioles'-Special

'Nocturne' van het MAF Een 'Trolls & Bestioles' - Special

Donderdag, 7 juni, van 17u. tot 21u.

Amerikaanstraat, 7 – 1060 - Brussel

7/06/2018