• Archieven
    Brussels Museums Nocturnes

In het kader van de Brussels Museum Nocturnes stelt het Fantastisch Kunstmuseum (MAF) zijn deuren en geheimen open op donderdag, 20 september. Breng een bezoek aan één van de meest ongewone musea in Brussel en ontdek, of herontdek, er de kleurrijke vaste collectie. Een unieke ries voor alle liefhebbers, klein of groot, van het fantastische.

Vanuit het Museum zal u begeleid worden naar het Centrum voor Fantastische Kunst (CAF) worden dat op een boogscheut van maar 2 straten verder ligt. Daar kan u, als nabrandertje, de tentoonstelling bezichtigen van beeldend kunstenares, Chiara Jackson. U kan er kennismaken met haar fantasierijke wereld, die zowel geschetst staat in simpele tekeningen, maar ook in haar schilderwerk waar gedurfde perspectieven zich ontfermen over waanzinnige figuren. Ter plekke kan u daar tegelijk van een kleine versnapering genieten...

Brussels Museums Nocturnes

Donderdag, 20 september, van 17u tot 22u.

Museum voor Fantastische Kunst (MAF)

Amerikaansestraat, 7 - 1060 Brussel

20/09/2018