• Archieven
    Nocturne du MAF - Spéciale Circus Moderato & Florence Huens

Nieuw ! In het kader van zijn maandelijkse 'Avond-Nocturnes', stelt het Fantastisch Kunstmuseum (MAF) zijn deuren en geheimen weer eens open op donderdag, 4 oktober, van 17u tot 21u.

Bij deze nieuwe avondeditie kan je, samen met een bezoek aan één van de meest ongewone musea in Brussel, deze keer kennismaken in het C.A.F., Centrum voor Fantastische Kunst, met het poëtisch knip- en plakwerk van plastische kunstenaressen, Circus Moderato en Florence Huens tijdens deze dubbele tentoonstelling die ze samen hebben ineengeknutseld. Een kunst waarin de twee artiesten zich best verdedigen en wellicht mogen gezien worden. Ter plekke kan u daar, zoals gewoonlijk, van een drankje en/of kleine versnapering genieten, alsook van volgende voordelen indien er gereserveerd werd :

• Bezoek aan het Museum voor Fantastische Kunst

• Tentoonstelling van Circus Moderato & Florence Huens

• 1 zelf uit te kiezen fabelachtige postkaart

• 1 badge (button)

• 1 helse cocktail

• 1 bordje tapas

Aarzel niet om nu reeds te reserveren door op volgende link te klikken : M.A.F.-Avond – Circus Moderato & Florence Huens-Special Exhibition

M.A.F.-Avond : Circus Moderato & Florence Huens

Donderdag, 4 oktober, van 17u tot 21u.

Museum voor Fantastische Kunst / Amerikaansestraat, 7 - 1060 Brussel

4/10/2018