De schatten zoektocht

De schatten zoektocht is terug  in het Museum of Fantastic Art. Even aangrijpend als een roman van Robert Louis Stevenson en zelfs meer, zijn piraten of boekaniers en piraten in korte broek losgelaten om zich eigen te maken van de geheimzinnige verborgen schat. Deze schat werd door de bekende en woeste Grijsbaard en beschermer van het heelal jaren geleden verzameld.

Verschillend raadsels zijn voorgesteld  aan de bezoekers die zich dan met macht en kracht zullen inzetten om naar deze  bijzondere buit te gaan zoeken. Volgens bewezen bronnen, zou deze goudmijn van de beroemde Grijsbaard, ergens verborgen zijn op een geheime plek, die zich actueel zou bevinden in het fantastisch museum. Ondanks de herhaalde ondernomen zoektochten naar deze schat, blijven de waardevolle relieken onvindbaar.

Misschien, wie weet, zullen de kinderen met de hulp van hun ouders er eindelijk in slagen dit  tot nu toe onopgelost misterieus geheim op te lossen!Dus allen tesaam op zoek naar de sinds 2 decennia verdwenen buit en enigma en dit alles aan de klaar lichte dag te brengen.

Bij deze gelegenheid gaat de animatie vergezld van een snack (2 pannenkoeken + 1 sap)

Reservatie verplicent via deze link : Schatten zoektocht

Wel te verstaan is , dat de kinderen onder de verantwoordelijkheid blijven van de ouders en of begeleiders.

Laatste toegang is om 16u.

Duur van de activiteit + of - 1 uur.

Aanbevolen leeftijd van 5 tot 105 jaar oud

De schatten zoektocht elk week-end van 1er tot 16 febuari / 14u tot 17u.

Dit in het fantastisch museum in de Amerikaanstraat 7 te 1060 Brussel.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten door u te abonneren op onze nieuwsbrief : Newsletter

Van 1/02/2020
    tot 16/02/2020