• Mini-Golf Imaginarium juinArchieven
    Carnaval School

Van 25 februari tot 1st maart, zal het Museum uitzonderlijk elke namiddag van 14u tot 17u zijn deuren openstellen voor scholen en schoolgroepen. Dit in het kader van de Carnaval van de Heksen van Tarkham. Ontdek de vreemde, rare wereld van het Fantastisch Kunstmuseum en laat je, naarmate je een zoektocht voltooid en daarbij allerhande raadsels oplost, meeslepen naar de heksenwereld. Na alle beproevingen te hebben doorstaan, is het mogelijk je te gaan verwarmen in de spelonk van de Grote Heks van Tarkham om daarna je eigen Toverdiploma te kunnen behalen.
    Een niet te missen evenement voor alle fervente aanhangers van het bovennatuurlijke!

Bij deze gelegenheid kan u kiezen tussen 3 verschillende 'formule-pakketten':

Het Avontuur-pakket:

Museumbezoek + zoektocht en oplossen Heksenraadels + Toverdiploma + 1 rit met het mystiek lasertreintje

Prijs: 9 €

Het Vieruurtje-pakket:

Museumbezoek + zoektocht en oplossen Heksenraadsels + Toverdiploma + 2 pannenkoeken met fruitsapje.

Prijs: 9 €

Het gehele 'Avontuur-met-Vieruurtje'-pakket:

Museumbezoek + zoektocht en oplossen Heksenraadsels + Toverdiploma + 1 rit met het mystiek lasertreintje + 2 pannenkoeken met fruitsapje.

Prijs: 12 €

Carnaval School van 25 februari tot 1st maart van 14u. tot 17u.

Het Fantastisch Kunstmuseum / Amerikaanse Straat, num.7 -1060 Brussel

1 gratis begeleider per 15 deelnemers.

De animatie duurt ongeveer 1u / 1u30

Kinderen vallen onder de verantwoordelijkheid van begeleidende personen.

Van 25/02/2019
    tot 1/03/2019