• Oproep Projecten en ontwerpen 'Trolles & Beestjes'Golf TerrorInscription exposants / Marché SteampunkMeurtre au MuséeSpectacle jeunesse : Même pas peur !Archieven
    Aperisteam

Het Centrum voor Fantastische Kunst (CAF) heet u, in samenwerking met French Steampunk, allen, van harte welkom op vrijdag, 22 februari 2019, voor een gezellige 'Aperisteam', een aperitief waarbij de 'steampunk' eens extra ine de kijker wordt gezet. Een ideale gelegenheid om u, bij deze, de komende 'Pinksteren Steampunk-Festivalbiënnale' te introduceren en tegelijk enkele van de geselecteerde artiesten en kunstenaars aan u voor te stellen, omdat ze nauw betrokken zijn bij, o.m., het verder ontwikkelen van de Jules Vernes-doolhof, de 'Steampunk Culture Truck', alsook nog de UFO-Vliegende Schotel door 'de Vaporisten' (lett.: 'de stoommakers (of:-blazers)' in het NL en 'steamers' in het ENG..). De 'Steampunk'-vibe kan maar niet genoeg krijgen van al dat 'onstuimig gestoom', net zoals de voorbereiding van nog een aantal kleine andere verrassingen die, traditiegewijs in ons Centrum-CAF, steeds bij de aperitiefversnaperingen horen.

Aperisteam in C.A.F. : vrijdag, 22 februari vanaf 19u.

Centrum voor Fantastische Kunst / Ijskelderstraat, 18 – 1060 – Brussel

Gratis inkom