• Mini-Golf ImaginariumLabyrinthe de Jules VerneTroll les bainsSpectacle pour enfants : Fais moi (pas) peur !Pinksteren Steampunk Festival Archieven
    Oproep Projecten en ontwerpen 'Trolles & Beestjes'

Dit jaar zijn 'Trollen & Beestjes' terug !

Bij deze gelegenheid lanceert het Museum voor Fantastische Kunst een grote oproep voor projecten naar al onze creatievelingen, tekenaars, kunstenaars, knip&plak-liefhebbers, illustrators, graphisten, artisten en noem maar op... De geselecteerde ontwerpen zullen deel uitmaken van de collectieve tentoonstelling 'Trolls et Beestjes 2019' die zal plaatshebben in de lokalen van het Fantastisch Kunstmuseum vanaf 1 mei tot en met 31 mei.

Deze, op een universum van trollen en andere vreemde, fabelachtige, tot verbeeldingwekkende wezens gebaseerde tentoonstelling, zal creatievelingen van zowat overal samenbrengen en de werken zullen éénmalig worden afgeprint op waterbestendige dekzeilen van 80 x 120 cm.

Bij het afsluiten van de tentoonstelling zal ook een prijsuitreiking van maar liefst 7 prijzen plaatshebben : De 'Vlan'-prijs, de 'MAF'-prijs (Musée d'Art Fantastique-Museum voor Fantastische Kunst), de prijs van het Publiek, de prijs van het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest, de Brussels-Franstalige prijs, de BIFF-prijs en tenslotte nog de 'Prijs Charles Piqué' (Burgemeester van St. Gillis).

Meedoen is makkelijk! Projecten moeten minstens één troll of één ander dergelijk denkbeeldig dier of wezen bevatten, maar moeten wel noodzakelijkerwijze in PDF-A4-portret-300dpi-formaat per e-mail verzonden worden naar infomafcaf@gmail.com

Deadline voor het verzenden van ontwerpen: ten laatste op 18 april 2019

U kunt de regels van de oproep voor projecten raadplegen door op de volgende link te klikken: Verordening

Maak er iets moois van want wij staan te popelen jullie creaties te mogen ontdekken...