• nl
 • fr
 • en
 • Oproep Projecten en ontwerpen 'Trolles & Beestjes'Golf TerrorInscription exposants / Marché SteampunkMeurtre au MuséeSpectacle jeunesse : Même pas peur !Archieven
  Oproep Projecten en ontwerpen 'Trolles & Beestjes'
  Oproep Projecten en ontwerpen 'Trolles & Beestjes'

  Dit jaar zijn 'Trollen & Beestjes' terug !

  Bij deze gelegenheid lanceert het Museum voor Fantastische Kunst een grote oproep voor projecten naar al onze creatievelingen, tekenaars, kunstenaars, knip&plak-liefhebbers, illustrators, graphisten, artisten en noem maar op... De geselecteerde ontwerpen zullen deel uitmaken van de collectieve tentoonstelling 'Trolls et Beestjes 2019' die zal plaatshebben in de lokalen van het Fantastisch Kunstmuseum vanaf 1 mei tot en met 31 mei.

  Deze, op een universum van trollen en andere vreemde, fabelachtige, tot verbeeldingwekkende wezens gebaseerde tentoonstelling, zal creatievelingen van zowat overal samenbrengen en de werken zullen éénmalig worden afgeprint op waterbestendige dekzeilen van 80 x 120 cm.

  Bij het afsluiten van de tentoonstelling zal ook een prijsuitreiking van maar liefst 7 prijzen plaatshebben : De 'Vlan'-prijs, de 'MAF'-prijs (Musée d'Art Fantastique-Museum voor Fantastische Kunst), de prijs van het Publiek, de prijs van het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest, de Brussels-Franstalige prijs, de BIFF-prijs en tenslotte nog de 'Prijs Charles Piqué' (Burgemeester van St. Gillis).

  Meedoen is makkelijk! Projecten moeten minstens één troll of één ander dergelijk denkbeeldig dier of wezen bevatten, maar moeten wel noodzakelijkerwijze in PDF-A4-portret-300dpi-formaat per e-mail verzonden worden naar infomafcaf@gmail.com

  Deadline voor het verzenden van ontwerpen: ten laatste op 31 maart 2019

  U kunt de regels van de oproep voor projecten raadplegen door op de volgende link te klikken: Verordening

  Maak er iets moois van want wij staan te popelen jullie creaties te mogen ontdekken... 

   

  Adres  Tijdschema
  Van 1/03/2019
  tot 31/03/2019

  van 00u.00 tot 00u.00
  Tarieven
  0.00€
  voor iedereen
  Openbaar vervoer
  Tram : 81, 92, 94, 97
  Bus : 54
  Gare : Bruxelles Midi
  Oproep voor projecten