• Pinksterensteam Punk projecten oproepGolf ImaginariumExposition Trolls Troll les bainsKlein formaat tentoonstellingLes Masques du MAFPicnic SteampunkSteampunk marktThee DuelsArchieven
    Thee Duels

Eveneens in het kader van het Internationaal Pinksterensteam Punk Festival in Brussel zal de Gami Cie. een reeks van theeduels animeren. Dit is een fantastisch spel ontstaan uit de verbeelding van Engelse vaporisten, dat zich afspeelt zonder getuigen maar onder het toezicht van "Een snack Meester " Boter koekjes worden in Ceylanse thee gedompeld en op het signaal van de "Meester " moeten de koekjes zo snel mogelijk ingeslikt worden.  Natuurlijk komen er verschillende regels in aanmerking. Na 3 ronden zal de "Snack Meester  ..."De winnaar uitroepen. Bericht aan van uit alle hout gesneden Bateleurs.Op de aftelling. In de strijd.

Thee Duels

Zontag 4 oktober / 15u - 16u.

In het Centrum voor Fantastisch Kunst / 18 ijsstraat - 1060 - Sint Gillis

Wenst u op de hoogte blijven van onze aktiviteiten schrijft u in : Newsletter

Anciennes glacières de Bruxelles
    Ijskelderstraat, 18