Pinksterensteam Punk projecten oproep

In het kader van het Internationaal Pinksterensteam Punk Festival in Brussel dat zal plaatst vinden op 30,31mei en Juni 2020  doet het Fantastisch kunst Museum  een oproep aan alle artiesten, info grafische ontwerpers , tekenaars in steam punk tendens, die dan ook willen deelnemen om het Festival in kleur en licht te zetten. De werken die wij verwachten moeten natuurlijk in de steam punker geest zijn van Helmachines en in een Jules Verne esthetiek.

De ontwerpen moeten ons toegezonden worden in pdf formaat A4 foto en verticaal 300DPI en elektronisch  aan: infomafcaf@gmail.com

16 werken zullen geselekteerd worden.Deze werken zullen dan vergroot worden op een waterdicht canvas groot formaat om plaatst te krijgen in hét Jules Verne Labyrint  dat aanwezig zak zijn tijdens het festival. Deze werken blijven eigendom van het Museum. Het museum zal eveneens 100 kaarten van elk werk uitgeven met op recto het geselekteerd ontwerpen verso de naam van de geselekteerde artiesten.

Ieder artiest zal op de opening van het festival voor een drink uigenodigd worden. Zij zullen een beperkte en genummerde aantal afdrukken ontvangen alsook 25 genummerde kaarten van hun werk.De resterende zullen ter beschikking van het Museum zijn.De kaarten en de beperkte afdrukken kunnen afgehaald worden in het Fantastisch kunst centrum CAF in Sint Gillis (Rue des glacieres 18 - 1060 - Brussel).

De deelneming is gratis en international gericht aan alle belangstellenden. Het Museum neemt ten zijne lasten de realisatiekosten van de media. De waterdichte canvassen groot formaat blijven eigendom van het Museum en op iedere canvas zal de volgende melding komen : Copyright van het Fantastisch kunst Museum  en de naam van de artiest.

Einddatum voor de inschrijving is 27 februari 2020.

Een werkgroep zal regelmatig de ontvangen ontwerpen selekteren. De artiesten mogen verschillende ontwerpen toezenden. Een bevestigingsmail zal hen gestuurd worden als ze verkozen zijn.

In afwachting van uw fantastische steampunk geïnspireerde ontwerpen te ontvangen verblijven wij eveneens met fantastische groeten.

Het MAF Team.

Van 14/01/2020