• nl
 • fr
 • en
 • Oproep voor projecten / Maskerade in t rood en het zwartBezoek van het Museum + Klein Formaat + Adopteer een TrollTentoonstelling Maskerade in rood en zwartArtiesten beursArchieven
  Oproep voor projecten 'Trolles & Beestjes 2020'
  Oproep voor projecten 'Trolles & Beestjes 2020'

  'Trollen & Beestjes' terug !

  Dit jaar is de tentoonstelling beschikbaar zal uitzonderlijk plaatsvinden in july een augustus  in het Centrum voor Fantastische Kunst. Bij deze gelegenheid lanceert het Museum voor Fantastische Kunst een grote oproep voor projecten naar al onze creatievelingen, tekenaars, kunstenaars, knip&plak-liefhebbers, illustrators, graphisten, artisten en noem maar op... De geselecteerde ontwerpen zullen deel uitmaken van de collectieve tentoonstelling 'Trolls et Beestjes 2020'.

  Deze, op een universum van trollen en andere vreemde, fabelachtige, tot verbeeldingwekkende wezens gebaseerde tentoonstelling, zal creatievelingen van zowat overal samenbrengen en de werken zullen éénmalig worden afgeprint op waterbestendige dekzeilen van 80 x 120 cm.

  Bij het afsluiten van de tentoonstelling zal ook een prijsuitreiking van maar liefst 7 prijzen plaatshebben : De 'Vlan'-prijs, de 'MAF'-prijs, de prijs van het Publiek, de prijs van het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest, de Brussels-Franstalige prijs, de BIFF-prijs en tenslotte nog de 'Prijs Charles Piqué'. Bij deze gelegenheid kunnen de kunstenaars van de tentoonstelling ook andere van hun werken aanbieden op een kunstenaarsmarkt. (Details in de regelgeving)

  Projecten moeten minstens één troll of één ander dergelijk denkbeeldig dier of wezen bevatten, maar moeten wel noodzakelijkerwijze in PDF-A4-portret-300dpi-formaat per e-mail verzonden worden naar infomafcaf@gmail.com

  Deadline voor het verzenden van ontwerpen: ten laatste op  8 maart

  U kunt de regels van de oproep voor projecten raadplegen door op de volgende link te klikken: Regelgeving

  Maak er iets moois van want wij staan te popelen jullie creaties te mogen ontdekken...

  Adres  Tijdschema
  Van 27/01/2020
  tot 30/06/2020

  van 00u.00 tot 00u.00
  Tarieven
  0.00€
  voor iedereen
  Openbaar vervoer
  Tram : 81, 92, 94, 97
  Bus : 54
  Gare : Bruxelles Midi