• nl
 • fr
 • en
 • Pinksterensteam Punk projecten oproepGolf ImaginariumExposition Trolls Troll les bainsKlein formaat tentoonstellingLes Masques du MAFPicnic SteampunkSteampunk marktThee DuelsArchieven
  Info Covid-19
  Info Covid-19

  Beste fantastische bezoekers 

  Zoals voor vele museum en culturele instellingen, ondergaan wij eveneens de gevolgen van deze covid 19 crisis en waren aldus verplicht het fantastisch museum en kunst centrum CAF in Sint Gillis te sluiten vanaf 18 maart.

  Als zekere musea hun deuren terug open deden op 18 mei, hebben wij de beslissing genomen om onze aktiviteiten slechts in juli as terug te laten plaatst vinden. Inderdaad om te beantwoorden aan de eisen en raadgevingen van de veiligheidsraad zoals de reservatie via internet alsook de veiligheid van de bezoekers als van het personeel, zijn wij verplicht verschillende wijzigingen aan te brengen en dit alles om u in de beste en veiligste manier terug te kunnen begroeten.

  Een totale aanpassing van onze aktiviteiten is bezig zich te verwezenlijken dit teneinde nieuwe culturele aktiviteiten op punt te stellen en die aan onze fantastische bezoekers voor te stellen. Wij willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om onze dank te betuigen aan al onze partners en artiesten.Vrienden en vrijwilligers voor hun steun en medewerking dit reeds 18 jaar lang en daardoor zijn het fantastisch museum en kunst centrum CAF in Sint één van de fantastische emblemen van Brussel geworden.

  2019 was een record aan bezoekers en dat geeft ons de nodige kracht om alles in het werk te stellen ervoor te zorgen dat wij u zo snel mogelijk kúnnen ontvangen. Alhoewel wij zeer ongerust zijn voor de toekomst van onze instellingen. Maar niets zal ons weerhouden om alles te doen teneinde ons doel te bereiken nl.u binnenkort onze nieuwe richtlijnen mede te delen.

  In afwachting u aldus te begroeten wensen wij u het allerbeste en wij wijzen erop dat er geen toekomst is en zal zijn zonder cultuur.

  Neem op een fantastische manier zorg voor u en diegene die u nauw om het hart liggen.

  Michel Dircken en de MAF ploeg.

  Om steeds op de hoogte te blíjven van onze aktiviteiten schrijft u in op onze nieuwsbrief via de link

  Newsletter

  Adres
  Museum voor Fantastische Kunst
  Amerikaansestraat, 7
  1060 Brussel
  België
  Tijdschema
  Van 15/05/2020
  tot 15/07/2020

  van 00u.00 tot 00u.00
  Tarieven
  0.00€
  voor iedereen
  Openbaar vervoer
  Tram : 81, 92, 94, 97
  Bus : 54
  Gare : Bruxelles Midi