• Oproep voor projecten / Maskerade in t rood en het zwartBezoek van het Museum + Klein Formaat + Adopteer een TrollTentoonstelling Maskerade in rood en zwartArtiesten beursArchieven
    Klein formaat tentoonstelling

Tijdens de laatste jaren vonden er vele tentoonstellingen plaats in het fantastisch kunst centrum CAF in Sint Gillis. Dit gaf aanleiding tot één grote verzameling. Deze fantastische kunstwerken werden in een "klein formaat" samen gebundeld en zullen aan de belangstellende tentoongesteld worden. Deze méér dan 400 werken zullen kunnen aanschouwd worden tijdens een fantastische reis dit langsheen alle kunstwerken. Elke bezoeker vertrecht met 4 postkaarten van de tentoonstelling. De bezoekers zullen alzo de gelegenheid hebben om deze unieke zowel  Internationale als Belgische collectie van het één van de atypische Brusselse musea terug te ontdekken. Het ticket geeft toegang hat het evenement "adopteer een trol" dat wordt aangeboden in het Fantastich Art Center.

Gelieve jullie bezoek voor te behouden op Klein Formaat

Gezien de huidige situatie gaan de tickets vanaf vrijdag 18 december om 20.00 uur in de verkoop.

Belangrijk: de toegang tot het museum wordt georganiseerd volgens de door de National Security Council aanbevolen ontvangstvoorwaarden. Het dragen van een masker is verplicht en het aantal bezoekers wordt beperkt volgens de geldende quota. We bieden geen maskers

Bedankt voor uw begrip. Laatste toegang om 16u.

Klein formaat tentoonstelling

van 19 december tot 3 januari / 14 - 17 u