Golf Imaginarium

De Golf Imaginarium Zal terug zijn op reservering beschikbaar. Deze unieke mini-golf in het genre is het resultaat van hoe enkele gepassioneerde liefhebbers in verbeelding de koppen bij mekaar staken om op deze ludieke manier een fantask decor in te stellen, vol met merkwaardige wezens, behekste kastelen en nog veel meer dergelijks, waarbij een mistig sfeertje en enkele geanimeerde projekties volledig deel uitmaken van deze zeer atypische, 18-gaatige minigolf, ook zelf gelegen in het hartje van de, historisch geklasseerde, Oude Ijskelders van St-Gillis.

Laatste inkom dagelijks:16u.

Reservatie verplicht via deze link: Golf Imaginarium

Opgepast !!! Kinderen blijven ten aller tijde onder de verantwoordelijkheid van hun ouders en begeleiders.

Belangrijk: deelnemers worden begroet onder de voorwaarden aanbevolen door de National Security Council. Verplichte maskers. We bieden geen maskers

duur van de activiteit + / - 1u.

aanbevolen leeftijd van 5 tot 105 jaar

Golf Imaginarium

van 2 september tot 28 oktober

Woensdag, zaterdag en zondag / 14u tot 17u