• Oproep voor projecten / Maskerade in t rood en het zwartBezoek van het Museum + Klein Formaat + Adopteer een TrollTentoonstelling Maskerade in rood en zwartArtiesten beursArchieven
    Adopteert een troll

Eén trolladopteren is een unieke uiterst bijzondere tentoonstelling van verschillende werken gerealiseerd tijdens de jaarlijkse TROLL X BESTIOLES aktie. Neem de tijd en kom deze unieke fantastisch werken ontdekken in het  kunst centrum CAF in Sint Gillis. Tijdens uw bezoek kan u een  of meerdere troll werken adopteren voor 30€per troll. Kom en steun hierdoor het fantastisch museum en kunst centrum CAF in Sint en al zo ook uw museum.

Reservatie gratis maar verplicht hier : Adopteert een troll.

Belangrijk. De toegang is totaal veilig en dit volgens de maatregelen in voege coronaproof. Het mondmasker IS verplicht en het aantal bezoekers is ook aangepast volgens de quotas in voege.

Láátste toegang 16uur.

Adopteert een troll

van19 december tem 3 januari vanaf 14u tot 17u.

In het fantastisch  kunst centrum CAF / Ijsstraat 18 -1060 - Brussel

Anciennes glacières de Bruxelles