• nl
 • fr
 • en
 • Oproep voor projecten / Maskerade in t rood en het zwartBezoek van het Museum + Klein Formaat + Adopteer een TrollTentoonstelling Maskerade in rood en zwartArtiesten beursArchieven
  Oproep voor projecten / Maskerade in t rood en het zwart
  Oproep voor projecten / Maskerade in t rood en het zwart

  Bifff festival komt er langzaam aan. Het Fantastisch Museum en Kunst wens dit festival te vieren door aan alle tekenaars, illistrateuren en grafisten een oproep te doen om dit film festival in de zo bekende kleuren  op papier te zetten. Natuurlijk alles in één fantastische stijl.

  De kunstwerken moeten ons toegezonden worden in formaat A4 landschap horizontaal PDF 300dpi. Ieder werk zal uitsluitend in het rood zwart en witte kleuren zijn en moeten een fantastische relatie weergeven. Ieder verkozen kunstwerk zal in 3 verschillende formaten uitgegeven worden. Al zo zullen de kunstwerken op formaat A2 gedrukt worden en ook op maskers en een unieke collectieve tentoonstelling vormen. Teneinde u toe te laten dit te respecteren kan u een visuele informatie bekomen door Gabarit te downloaden. De werken zullen eveneens uitgedrukt worden op postkaarten met beperkte uitgaven tot 100 exemplaren waarvan er 25 exemplaren zullen aangeboden worden aan de verkozene kunstenaars alsook één masker.

  De tentoonstelling zal plaats vinden vanaf zaterdag 3 april tot en met 18 april in het fantastisch museum. Een kunstmarkt met de uitverkorene kunstenaars zal ook plaatst vinden op Paasmaandag. Op het einde van deze dag zullen 6 prijzen uitgereikt worden. De laureaten van elke prijs zullen hun werk een tweede keer kunnen laten bewonderen tijdens een collectieve tentoonstelling. Teneinde kennis te nemen van de technische instructies van deze kunst oproep; gelieve het te volgen Regulatie downloaden.

  Deadline voor inzendingen 5 maart 2021

  Adres
  Museum voor Fantastische Kunst
  Amerikaansestraat, 7
  1060 Brussel
  België
  Tijdschema
  Van 2/02/2021
  tot 5/03/2021

  van 00u.00 tot 00u.00
  Tarieven
  0.00€
  voor iedereen
  Openbaar vervoer
  Tram : 81, 92, 94, 97
  Bus : 54
  Gare : Bruxelles Midi
  Oproep voor projecten
  Downloadable documenten