museumbezoek + Tentoonstelling Maskerade in rood en zwart

Het Fantastisch Kunst Centrum verwelkomt de tentoonstelling Maskerade in rood en zwart. Deze collectieve tentoonstelling is gebaseerd op de welbekende kleuren van het BIFF FESTIVAL. Tijdens deze unieke gelegenheid zullen 30 Belgische en internationale artiesten hun werken in relatie tot de fantastische wereld voorstellen. Kom deze unieke tentoonstelling bezoeken en laat u meedrijven langsheen een fantastisch parcours samen gesteld uit bijzondere taferelen en gedrukte maskers. Liefhebbers van alle fantasie dit mag u niét laten voorbij gaan!

Reservatie online is verplicht : Maskerade

Tentoonstelling Maskerade in rood en zwart.

Elk weekend tot 27 juni 14uur tot 17uur.

In het Fantastisch Kunst Centrum / Ijsstraat 18 -1060 - Brussel

Van 24/04/2021