• museumbezoek + Tentoonstelling Maskerade in rood en zwartSluiting van de tentoonstelling Maskerade in rood en zwart + artiesten Tentoonstelling Troll en BestiolesArchieven
    Oproep voor projecten Trolls & Bestioles 2021

Beste Artiesten

Trolls & Bestioles is terug voor een nieuwe uitgave. Dit jaar zal de tentoonstelling plaats vinden van 3 juli tot en met 29 augustus 2021. Teneinde deze tentoonstelling te laten plaatsvinden lanceert het Fantastisch Kunst Museum een even Fantastische  project oproep aan Tekenaars, Illustrators, schilders, Fotografen, grafisten. De uitverkozenen artiesten zullen deel uit maken van de collectieve tentoonstelling Troll en Bestioles 2021.

Deze fantastische tentoonstelling vindt haar basis in de vreemde wereld van de Trolls en andere even vreemde schepselen en zal zowel Belgische  als internationale kunstwerken laten zien. En de artiesten zullen hun werken gedrukt krijgen op één unieke zeil van 80 x 120cm alsook op postkaarten in beperkte oplagen 100 stuks. Iedere uitverkozene artiest zal 25 postkaarten van zijn werk bekomen.De zeilen zullen alzo deel uitmaken van één magische fantastische fauna.

Op het einde van de tentoonstelling zullen 6 prijzen uitgereikt worden :De prijs van MAF, de prijs van het publiek , de prijs van Brussel kapitaal, de prijs van Franstalig Brussel, de prijs van BIFF, de prijs van Charles Picqué. Één nieuwigheid dit jaar en teneinde u allen een riem onder het hart te zetten zal er een ruimte voorbehouden worden voor een kunstenaarsmarkt voor de uitverkozenen artiesten en dit alle zondagen gedurende de opening van de tentoonstelling. Deze markt zal u toelaten om jullie andere kunstwerken te tonen en verkopen.Gelieve het regelement van de tentoonstelling te willen inkijken voor de nodige details.

De projecten moeten tenminste een troll of bestiole bevatten en moeten uitdrukkelijk op PDF formaat A4 300 dpi (volle pagina) gezonden worden aan : infomafcaf@gmail.com Teneinde alle vergissingen te vermijden moeten de projecten voorzien zijn van de naam van de artiest. U mag verschillende projecten voorstellen.

Uiterste inleverdatum voor de projecten is 15 Juni 2021.

Het projecten oproepregelement is beschikbaar via de link : Regelement

Dus allen aan de  startlijn met penselen,Potloden en pc muis om deel uit te maken van deze magische wereld van de meest vreemde schepselen en monsters.

Van 1/05/2021
    tot 15/06/2021