• museumbezoek + Tentoonstelling Maskerade in rood en zwartSluiting van de tentoonstelling Maskerade in rood en zwart + artiesten Tentoonstelling Troll en BestiolesArchieven
    Sluiting van de tentoonstelling Maskerade in rood en zwart + artiesten

Het Fantastisch Kunst Centrum zal een ganse dag wijden aan de officiële sluiting van de collectieve tentoonstelling M askerade in rood en zwart en dit op de zondag 27 juni as. Deze tentoonstelling is gebaseerd volgend de kentekens van het alom bekende BIFFF. Deze tentoonstelling brengt 40 Belgische en Internationale artiesten tesaam. Één unieke kans om deze fantastische tentoonstelling Één laatste maal te komen bekijken en bewonderen. Daarbij aansluitend zullen verschillende artiesten hun andere werken ook tentoonstellen. De prijsuitreiking zal om 17uur plaatst vinden.

Reservatie gratis maar verplicht via de link : Maskerade Sluiting

Het onthaal zal  natuurlijk volgens  de huidige veiligheidsmaatregelen gebeuren.

Sluiting van de tentoonstelling Maskerade in rood en zwart + artiesten

Zondag 27 juni / ,11uur - 18uur