• Golf ImaginariumMuseumbezoek + Tentoonstelling van Daub-o-ographicTentoonstelling Troll en BestiolesInternational Pinksteren Steampunk FestivalSteam-tramArchieven
    Steam-tram

Tijdens het komende Internationaal Pinksteren Steampunk Festivalzal de « Steamtram » zeer zeker het hoogtepunt zijn. Deze Steamptram is het resultaat van een partner overeenkomst tussen het Fantastisch Kunst Museumen het bekende Tram Museum. De Steamtram is een oude motorwagen die voor de gelegenheid totaal zal herversierd worden in de steampunkstijl en op 3 oktober 2021 zullen gelukkige reizigers in deze unieke speciale tram  onthaalt worden om een steampunktrip in Brussel mee te maken.

Het steampunkticket omvat :

- 1 reis met de Steampunk Tram ( +of- 30min.)

- 1 animatie

- Toegang tot de Steampunkfestivalmarkt

Reservatie verplicht via de link : Steam-Tram

AANDACHT!! Dress code steampunk verplicht voor de rit van 16uur.

Verplicht ook aanwezig te zijn minstens 30min vóór het vertrek in het CAF Fantastische Kunst Centrum

Het mondmasker is ook verplicht.

Steam-tram op zondag 3 oktober 2021

In het Fantastische Kunst Centrum / ijstraat 18 – 1060 – Brussel.

Anciennes glacières de Bruxelles
    Ijskelderstraat, 18