• Archieven
    Trolls & Bestioles

Verscheidene artiesten stellen hun werk elke woensdag, zaterdag en zondag gedurende de maand mei tentoon van 14:00 tot 17:00.

Op 1 juni zal een prijsuitreiking, gekoppeld aan een veiling plaatshebben vanaf 17:00

Holderdebolder! Samen naar het land waar Trollen en andere fabelachtige wezens hun bestek hebben en waarbij 75 artiesten de permanente collectie van het Museum overrompeld hebben met hun creaties.

Alle kunstwerken werden gedigitaliseerd, éénmalig afgedrukt op dekzeilen van 120 cm x 80 cm en opgesteld zoals het hoort bij het Museum voor Fantastische Kunst of nog, MAF genoemd (Musée d'Art Fantastique).

Het zal voor de bezoekers mogelijk zijn een kunstwerk aan te schaffen door middel van een veilingsysteem dat wordt opgesteld tijdens de tentoonstelling, in het museum en via de website.

De eindverkoop zal op 1 juni 2017, om 20:00 plaatsvinden in de oude ijskelders van St Gillis (Ijskelderstraat, 18) waar het Centrum voor Fantastische Kunst of nog, CAF genoemd (Centre d'Art Fantastique) zich bevindt.

Zes prijzen zullen uitgereikt worden : de prijs van het MAF, de prijs van het publiek, de prijs van Vlan (lokale franstalige streekkrant), de prijs van Franstalig Brussel, de prijs van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de prijs Charles Piqué, Burgemeester van St-Gillis.

Om met z'n allen een leuke namiddag te beleven, aarzel niet om langs te komen in het MAF elke woensdag, zaterdag en zondag van de maand mei, van 14:00 tot 17:00 met alsook de mogelijkheid om van een lekkere 'Cuvée des Trolls' te smeulen, een partijtje minigolf erbij te spelen (aparte animatie in de CAF) en ook om van de retrospectieve tentoonstelling der vorige jaren te genieten.

De eindverkoop van de kunstwerken zal plaatshebben op donderdag, 1 juni om 20:00 waar ook tal van kleine animaties zullen plaatshebben met trollige versnaperingen.

Om een idee te geven van wat u te wachten staat tijdens de prijsuitreiking die zal plaatshebben op 1 juni in CAF, klik op volgende link:

'Trolls & Bestioles 2017' – sluitingsavond

Van 1/05/2017