Verhuur van de Zaal en het Museum
    nom de la loc

1 formule vol van verrassingen om je verjaardag te vieren in 'MAF-CAF' :

Zin om met vrienden je verjaardag in een fantastisch kader te vieren? Dan ben je in het Museum voor Fantastische Kunst (MAF) en het Centrum voor Fantastische Kunst (CAF) op het juiste adres.

Wanneer je om 14:00 uur aankomt, kun je het museum met zijn permanente collectie al bezoeken en geniete van de Golf Terror, een fantastisch golfthema minigolf.

Indien je je lievelingsfruit meebrengt kunnen wij er ter plekke een magisch drankje van maken in de cafetaria van het Centrum (CAF) waar je je eveneens met verscheidene grootschaalse spelen kan vermaken (Vier op een Rij, reuzepuzzels, Tic Tac Toe). Nadien is het mogelijk om met z'n allen een heerlijke malafiede dans te doen op eigen meegebrachte muziek die wij voor jullie maar wat te graag afspelen.

Ook is er een button-workshop waarbij je je eigen creatie kan tekenen, er een badge van kan laten maken en dit, terwijl iedereen kan genieten van pop-corn en een ware kermissuikerspin.

Een leuke gelegenheid om samen met vrienden en famillie een sfeervol moment door te brengen...

Nuttige info en tarieven:

Elke dag tussen 14:00 en 17:00 (behalve tijdens de animatieperiodes, zie website).

Wij stellen alle nodige infrastructuur ter beschikking (tafels, stoelen, fruitpers, pop-corn-maker, suikerspinner, projector, licht- en geluidsinstallatie, sanitair, reuzespelen, badge-machines,...)

Algemeen tarief voor 15 deelnemers (kinderen en volwassenen inbegrepen): 200€

• 10€ per deelnemer meer

• maximum 50 deelnemers

Verscheidene drankjes te verkrijgen in onze cafetaria.

Kinderen staan onder het toezicht en de verantwoordelijkheid van ouders en/of begeleiders.

Opgepast!!! We bezitten geen bankcontact!

Adres: CAF – Centrum voor Fantastische Kunst – Ijskelderstraat, 18 te 1060 Brussel

Info: infomafcaf@gmail.com